CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~MY TRUE LOVE~

Pages

29 March 2011

CERITAKU

assalamualaikum..
tak taw nak letak tajuk apa..hehe..
semalam pergi buat jpj test..
on the road alhamdulillah..lulus..
tapi time naik bukit..fail...aduhh..
kena ulang balik..sayangnya..
tapi on the road dapat jpj yang baik,sporting..
alhamdulillah..hehe..best2..
macam2 dia tanya sampai tak fokus nak bawak kereta..
aduhai...tapi best la jugak kan dapat borak2 dengan jpj..
hehe...tak sangaka betul..dia siap nyanyi lagi..
nak tegelak pun ade..haha...kalau dia nyanyi perlahan2 tak pe la jugak..
ni tak,,sekuat2 nya..issh3...
haha...tapi tidak mengapalah,kerana dia,saya lulus dengan jayanya..hehe
thankz yup..

time naik bukit tu saya mengundur balik..huhu..gara2 tak angkat clutch..aduhai...
sayangnya la...terpaksa la ulang balik..tapi memang ramai yang fail bukit
n majority PEREMPUAN..huhu..mungkin nervous agaknya..
tak pe lain kali kita buat betul2....chaiyokk2..
dekat sane menunggu punya la lama..tp normal la 2 kan..bukan nya sorang dua yang
test dengan jpj..beratus2 orang..tapi dapat ramai kawan baru..best2..hehe..
k la ye..sampai sini saja post saya..nak buat kerja lain pulak..
~wassalam..

No comments:

Post a Comment

KOMEN LA YE..=)

Translate:

Powered By google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KONGSIKAN BERSAMA

JOM KITA ZIKIR SAMA-SAMA