CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~MY TRUE LOVE~

Pages

18 April 2011

~RINDU~

Assalamualaikum,,sahabat2 sekalian..
hari ini tibe2 teringat kawan2,teman2 dan sahabat2..
huhu..rindu zaman persekolahan...
RINDU sangat!!
harap kawan2 terutama kelas 5 ceria berjaya dalam apa jua yang kalian lakukan..

*rindu nak gelak2 dengan korang
*rindu nak gurau2 dengan korang(walaupun gurau kasar)..hehe
*rindu nak makan sama2..

*rindu nak study sama2..
*rindu semua la....
huhu...

ada beberapa keping gambar kawan2..
hehe...jom2 kita jenguk sat...

||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||
||||||||||||||||
|||||||||||||
|||||||||||
|||||||||
|||||||
|||||
|||




ni guru kelas time form 4
guru kelas yang sangat sporting..hehe..
teima kasih kerana telah memberi tunjuk ajar dan bertungkus lumus mengajar 
chemistry...saya minta maaf andai ada salah dan silap..
TERIMA KASIH CIKGU!!!!

ni classmate saya..
mereka agak 'gile2' sikit..hehe..
apa2 pun,best kawan ngan korang semua..=)
harap ukhwah akan berkekalan sampai bila2..

gambar ni di'snap' selepas habis spm..
sangat suka gambar ini..hehe..
rindu dekat korang semua....(^_^)

ini fhaezatul syafiqqah dan zaidatul akma
time ni sebelum spm...akibat terlalu bosan kami 'snap' 
gambar..hehe..

yang ini???hehehe...
macam pendekar bujang lapok pun ada..hehe..
inilah boys kelas saya..
yang tengah2 tu ketua kelas..
mereka memang begitu bersemangat PATRIOTIK..hehe
mereka ni pelawak2 di dalam kelas 5 ceria..hehe


ni bersama madam rosnani..
my english teacher....i miss u teacher..
thank you for everythings..i luv u soo much..=)

ni bersama guru pengawas yang mengawasi kami time SPM..
cikgu ni sangat sporting..hehe

husna tak sabar ye nak tengok blog saya di'update'
hehe...comel tak saya??husna bertanya..hehe..
ni pun gambar sebelum spm..


haa..ni gambar pondok pengawal...
pak guard n mak guard yang menjaga sekolah kami..

kami ada buat jamuan kelas..dekat je..hehe
kami makan pizza..nyum2...sedap~hehe..
ada gambar2 nye juga..=)

dari kiri:hazmeer,daniel,ijat,ewan n ayep..

naim kate:korang nak order bape??3 je ke??
hehe..


hafizul dan acap sedang menikmati pizza..
satu pinggan tu korang bedua je???
ish3...

4 sahabat,,
pqa,nazirah,fawira,farah



dari kiri:ain,sofia n haziqah
kekenyangan semuanya..



ramadhan,berbaju putih..
khairi,berkaca mata..
sedapnyee....




cg azlina yg saya rindui....hehe...

berbincang apa agaknye ye???
masalah besar ye??




~eka dan dilla~




dari kiri:khairi,fadhil,shahrul...


emmmm...sedapnyerrrr air ni....=)
jom rase....hehe...


sambil minum sempat lagi posing tu....hehe


dalam toilet pun sempat lagi...
masing2 tengah bersolek....hehe




yeaahh...zara menunjukkan air nye yang dibeli sebelum jamuan bermula..
sebenarnya zara n una datang awal..hehe




uiihhh...berada di dalam kegelapan...hehe...
ce teka sape????


una,zara,azi,dilla


selepas selesai jamuan,,,jom kte tdo...hehe..
kekenyangan yang teramat...
luv u all..=)



sebenarnya banyak lagi gambar2 kenangan 
bersama kawan2 yang lain..
tapi ni gambar terakhir ..
gambar satu kelas...


ni gambar candid..lawa kan??hehe...
sangat suka!!!
yang tengah2 tu
cikgu azlina guru kelas kami time 5 ceria..=)


ni pun best jugak..hehe..kalau nak tengok supaya jelas,
kawan2 boleh klik gambar ni..=)


gambar ni baru yang formal..
teramat rindu dekat kelas 5C Crew 2010



******************

harap kita semua bertemu di pucak menara gading...=)
C U D IPT.......

ni ada video untuk didengari oleh sahabat semua...
~dengarkanlah~


2 comments:

  1. aku suka post ni. sebab ada nama aku :p

    ReplyDelete
  2. hehe...atas skali plak 2 kn...haha...=)
    tp gambar hang xde la dba..t,aq curi kt fb hang je la ea...hehe..:p

    ReplyDelete

KOMEN LA YE..=)

Translate:

Powered By google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KONGSIKAN BERSAMA

JOM KITA ZIKIR SAMA-SAMA